Onze herincassospecialisten halen meer uit uw afgeschreven vorderingen

Hoe groot is de post die u jaarlijks afboekt als niet te incasseren vorderingen? U staat er misschien liever niet bij stil, want u wil uw kostbare tijd en energie niet verspillen aan verliezen uit het verleden. Heel verstandig, want wij doen dat graag voor u. Zodat een deel van dat bedrag alsnog bij u terecht komt.

Succesvolle herincasso is geen fabel

Het incasseren van niet te incasseren vorderingen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar omdat wij alle door u aangeleverde vorderingen opnieuw bekijken en dankzij onze ruime ervaring in debiteurencommunicatie, halen wij alsnog geld uit uw afgeschreven portefeuille. Terwijl u uw energie steekt in betalende klanten en veelbelovende prospects.

Handmatig onderzoek, respect en ruimte

Wij duiken graag in uw lijst met niet geïncasseerde en of afgeboekte vorderingen. Door gebruik te maken van het kredietbureau, deskresearch en onze expertise, lukt het ons vaak om weer in contact te komen met de consument die van de radar is verdwenen. Omdat de vordering als oninbaar is afgeboekt, hebben wij, na contact herstel, de tijd om met rust en respect een nieuw betalingsplan af te spreken die past bij de aflossingscapaciteit van de betreffende persoon. Lukt dat niet direct, dan monitoren we de vordering zodat we op gepaste tijden, of na een signaal van het kredietbureau, de zaak opnieuw kunnen activeren. Zodat u zoveel mogelijk van het geld waar u recht op heeft, uiteindelijk alsnog ontvangt.

Voordelen voor u

  • Duidelijke afspraken
  • U besteedt uw tijd en energie aan positieve zaken 
  • Maatschappelijk verantwoord proces
  • Alsnog liquiditeit uit inmiddels afgeschreven vorderingen
  • Geen en of lagere investering in gerechtelijke kosten

Schuldpreventie

We spannen ons samen met onze opdrachtgevers graag in voor het terugdringen van de schuldenproblematiek. Met EDR Herincasso kiest u voor een maatschappelijk verantwoorde aanpak die voorkomt dat schuldenaren dieper in de problemen komen. Wij zijn lid van de brancheorganisatie NVI en al onze medewerkers zijn opgeleid in schuldhulpverlening. Daardoor kunt u rekenen op een zorgvuldige, integere en constructieve manier van werken. Met respect voor uw (potentiële) klanten. EDR Herincasso kan ook heel goed als alternatief voor een gerechtelijke procedure ingezet worden.

Kennis van uw branche vergroot incasso succes

Wilt u meer weten?

Bel 070 452 5340 voor meer informatie over EDR Herincasso, vraag een offerte aan of stel een vraag via dit formulier.

Waar kunnen we mee helpen?