Een credit check in een handomdraai

Vrijwel elke organisatie heeft wel eens te maken met slecht of niet betalende klanten. Dat kost tijd, geld en energie. Bij het verwelkomen van nieuwe klanten wilt u daarom snel betaalgedrag kunnen voorspellen. 

Geautomatiseerde kredietscores

De databank van EDR is een razendsnelle methode om credit scores te achterhalen van consumenten en bedrijven. Zodat u uw aandacht kunt besteden aan het onboarden van klanten die goed van betalen zijn. Zowel zakelijk als particulier en vanzelfsprekend binnen alle privacy-regels. Het resultaat is een gemiddelde ‘bad debt’-reductie met 50%. EDR werkt met een unieke combinatie van persoons- en bedrijfsinformatie waardoor wij, anders dan de rest van de markt, bijzonder goed in staat zijn om risico in te schatten op uw zakelijke klanten die geen jaarrekeningen deponeren (EZ/VOF).

Direct toegang tot kredietscores

Of het nou om een energiecontract, een verzekering of een leasecontract gaat, u weet graag snel of uw potentiële klanten hun verplichtingen kunnen nakomen. Via ons klantportaal of onze webservice kunt u direct een kredietscore opvragen. Wij gebruiken hiervoor onder andere gegevens uit het curatele- en bewindregister, het insolventieregister, en informatie over langdurige wanbetaling en betalingsachterstanden. Daarbij geldt een informatieplicht over het verwerken van persoonsgegevens. Daaraan voldoet u door in uw communicatie en privacy-statement te verwijzen naar het privacy-statement van EDR, deze vindt u hier.

Voordelen voor u

  • Binnen een seconde een kredietscore van uw prospect
  • Unieke en krachtige scoring van mkb-bedrijven zonder deponeerplicht 
  • Gebruiksvriendelijk klantportaal of webservice
  • Schaalbaar bij grote volumes
  • Hoge voorspelbaarheid van wanbetalers
  • Deskundige ondersteuning bij vragen
  • Gemiddeld 50% reductie van bad debt
  • Snelle customer onboarding van de juiste klanten
  • Lage kosten

Schuldpreventie

We spannen ons samen met onze opdrachtgevers graag in voor het terugdringen van de schuldenproblematiek. Met de EDR Databank kunt u voorkomen in plaats van genezen. U kunt rekenen op een zorgvuldige, integere en constructieve manier van werken. Met respect voor uw (potentiële) klanten.

Snelle customer onboarding met kennis van uw branche

Wilt u meer weten?

Bel 070 452 5340 voor meer informatie over de EDR credit check en onze databank, vraag een offerte aan of stel een vraag via dit formulier.

Waar kunnen we mee helpen?