(Junior) Medewerker Herincasso

Schulden vormen steeds meer één van de grootste, meest uitzichtloze maatschappelijke problemen van Nederland. En net als bij zo veel problemen geldt; voorkomen is beter dan genezen. Door het huidige economische klimaat heeft de schuldenproblematiek helaas veel grotere vormen aangenomen. EDR gebruikt al haar kennis, ervaring en inzichten om het volledige incassoproces efficiënter en maatschappelijker te maken. 

Wat houdt je functie in?

Als (Junior) Medewerker Herincasso maak je onderdeel uit van een team van circa 25 medewerkers. In deze functie is het van belang dat je in contact komt met de debiteur. Om eventuele nieuwe contactgegevens te achterhalen, voer je hier ook deskresearch voor uit. Samen met de debiteur maak je een betalingsplan dat past bij de aflossingscapaciteit van de betreffende persoon waarbij je recht doet aan de belangen van alle betrokken partijen. 

Wat bieden wij je?

Als (Junior) Medewerker Herincasso krijg je een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Uiteraard krijg je een interne training en word je goed begeleid.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt minimaal een MBO-4 werk- en denkniveau. Je bent zelfstandig en nauwkeurig. Je bent servicegericht, communicatief vaardig en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht. De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. Omdat je dagelijks met privacygevoelige gegevens van klanten werkt, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en staat integriteit hoog op je lijstje. 

Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je cv met motivatie naar:
EDR Credit Services
Postbus 97
2260 AB Leidschendam
of mail naar hr@edrcreditservices.nl
Telefoon: 070-452 52 52

 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een financieel achtergrondonderzoek. Gezien de aard van de werkzaamheden bij EDR is dit onderzoek een vereiste.

De gegevens die je verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor de sollicitatieprocedure voor deze vacature. Uiterlijk 4 weken na afronding van de procedure zullen jouw gegevens worden verwijderd. 

Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar ons Privacy Statement.