Incassobureaus

EDR Incassobureaus iconEDR heeft diverse opdrachtgevers binnen uw branche. Wij weten daarom wat er speelt binnen uw vakgebied. Waarschijnlijk komen onderstaande vraagstukken u bekend voor:

 

  • Ik krijg geen contact met de debiteur. Wat moet ik doen?
  • Hoe voorkom ik onnodige gerechtelijke kosten?
  • Hoe behaal ik een zo hoog mogelijk rendement uit de uitbehandelde debiteurenportefeuille voor mijn klant?

 

EDR verrijkt uw data met waardevolle informatie waardoor u weer in contact kunt komen met de debiteur. De informatie kan bestaan uit een adres, een (mobiel) telefoonnummer, een e-mailadres, enzovoort. U kunt ook zelf via de databank van EDR contactgegevens van uw debiteur achterhalen.

Als er een correct adres bekend is, maar er is geen contact met de debiteur, kan EDR ook een huisbezoek voor u verzorgen. Om meer rendement uit uw niet eerder geïncasseerde vorderingen te halen, heeft EDR de dienst Herincasso.

Met onze scorecards voor minnelijke en gerechtelijke incasso kunnen wij u helpen een zo hoog mogelijk rendement te behalen op uw portefeuille. U kunt met behulp van de gerechtelijke scoring zelf uw strategie bepalen met betrekking tot te incasseren griffiekosten.

Voor specifieke vorderingen kunnen wij via deskresearch en huisbezoeken een verhaalspositie achterhalen.

Met onze informatie over consumenten kunnen wij uw data verrijken, zodat u uw voordeel daar mee kunt doen.
Bel direct voor het verrijken van uw data, herincasso of gerechtelijke scoring naar  070 452 5340 of vraag een offerte aan.