Bouwbedrijven

EDR Bouwbedrijven iconEDR heeft diverse opdrachtgevers binnen uw branche. Wij weten daarom wat er speelt binnen uw vakgebied. Waarschijnlijk komen onderstaande punten u dan ook bekend voor:

 

  • Hoe krijg ik een beter inzicht in de kredietwaardigheid van mijn onderaannemers?
  • Hoe voorkom ik een overschrijding van mijn budget?
  • Hoe bescherm ik mijn goede naam?

 

Het acceptatieonderzoek geeft u onder andere inzicht in de betaalmoraliteit van de aangevraagde organisatie, de feitelijke bedrijfsleiding en de handels en betaalmoraliteit van de bedrijfsleiding. Daarnaast geeft het acceptatieonderzoek u inzicht in de concernrelaties en financiële gegevens van bedrijven en zzp'ers.

Middels deskresearch wordt een acceptatieonderzoek vervaardigd. Binnen dit onderzoek nemen wij de personen achter de onderneming mee in het onderzoek én nemen wij een bedrijfsinterview af. Op basis van het bedrijfsinterview kan EDR in veel gevallen de meest recente jaarcijfers achterhalen. Op deze manier weet u met wie u zaken doet en kunt u preventief uw goede naam beschermen.

Werken met stabiele partners geeft u rust, omdat u weet dat u op hen kunt bouwen en dat zij bijdragen aan uw goede naam.

Bel direct voor een EDR Acceptatieonderzoek naar 070 452 5340 of vraag een offerte aan.