Autolease

EDR Autolease

EDR heeft diverse opdrachtgevers binnen uw branche. Deze opdrachtgevers richten zich zowel op de BtB als BtC markt.  In de BtC markt verzorgen wij voor een groot gedeelte van deze markt het (volledige) acceptatieproces. Wij weten daarom wat er speelt binnen uw vakgebied. Waarschijnlijk komen onderstaande punten u dan ook bekend voor:

  • Private-lease wordt steeds interessanter.  Zaken doen met consumenten vereist bijzondere kennis en grote alertheid. Echter, hoe toets je of een consument over de gehele leasetermijn aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen?
  • Wat zijn de juridische aspecten van private-lease?
  • Hoe schat ik in wat het risico is bij een investering?
  • Hoe check ik een bedrijf zonder jaarstukken?

De EDR Consumententoetsing geeft u inzicht in de kredietwaardigheid van uw particuliere klant. Voor een volledig inzicht kunt u de consumententoetsing aanvullen met een handmatig opgesteld acceptatieonderzoek. Zo kunt u gerust een passend leasecontract aanbieden en minimaliseert u de risico's die gepaard gaan met het zaken doen met consumenten.

Gedurende de contracttijd monitort EDR uw consumentenportefeuille continu zodat u tijdig kunt bijsturen.

Zaken doen met niet-deponeringsplichtige bedrijven? De unieke online toetsing van EDR geeft u ook inzicht in de handelsmoraliteit van de bestuurder van de onderneming. Op deze manier kunt u ook de afspraken met uw zakelijke klanten in deze groep juist afstemmen.

Bel direct naar  070 452 5340 voor meer informatie over de EDR Consumententoetsing of het EDR Acceptatieonderzoek of vraag een offerte aan.

logo-TerbergLeasing
“Een acceptatieonderzoek van EDR is voor ons een solide basis voor toekomstige besluiten.” - Terberg Leasing (Just Lease)