Maatwerkrapporten door specialisten

Specialisten aan het werk

EDR Credit Serivces heeft een combinatie van bedrijfs- en consumenteninformatie in haar databank. Daardoor is het mogelijk om eenvoudig relaties te leggen tussen de onderneming en haar bestuurder(s). Het leggen van relaties levert belangrijke informatie op. Immers, binnen het MKB heeft de moraliteit van de bestuurder(s) vrijwel altijd zijn doorslag op die van de onderneming.

med235022

Voorts biedt EDR de perfecte combinatie van direct online beschikbare informatie en maatwerkrapporten aan. De maatwerkrapporten worden verkregen via deskresearch. Er wordt onder andere data verzameld door het afnemen van interviews, raadplegen van openbare bronnen, selecteren van relevante informatie uit de databank, internet en social media. Het samenstellen van de rapporten vindt uitsluitend plaats door goed opgeleide data analisten en worden conform wettelijke regelgeving samengesteld.

Met name worden de maatwerkrapporten veel gebruikt door kredietverstrekkers, leasemaatschappijen, incassobureaus, advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders om de inningkans van incassodossiers te kunnen bepalen.

Voordeel

Maatwerkrapporten hebben het voordeel dat de informatie altijd actueel is als de dag waarop het onderzoek heeft plaatsgevonden. Naast het vervaardigen van handmatige rapporten op consumenten en bedrijven in Nederland kan EDR dit ook op consumenten en bedrijven in het buitenland. EDR werkt hier samen met een internationaal opererend netwerk van informatiekantoren.