Blog

Incassodienstverlening sneller en slimmer reguleren

Het kabinet gaat de incassobranche reguleren. Donderdag 18 februari 2021 heeft minister Dekker (Rechtsbescherming) daartoe een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer gestuurd. De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) heeft jarenlang aangedrongen op regulering van incassodienstverlening. Daarom pleit de brancheorganisatie ervoor het wetsvoorstel met spoed te behandelen, en de inhoud daarvan nog slimmer vorm te…
Lees meer...

ISO certificaat verlengd

EDR is trots om te melden dat na een intensieve audit ons ISO certificaat, volgens de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging NEN-EN-ISO-27001, voor ons managementsysteem is verlengd. Deze certificering laat zien dat wij aan de hoge eisen voldoen en maatregelen hebben getroffen tegen informatiebeveiligingsrisico's.
Lees meer...

EDR Incasso heeft wederom de NVI certificering behaald.

EDR is trots om te melden dat EDR Incasso wederom het NVI certificaat heeft behaald. Deze certificering waarborgt dat wij werken volgens de criteria van het Incasso Keurmerk. In deze criteria zijn regels en normen vastgelegd waaraan het incassobureau zich moet houden. Hierop wordt toegezien door het onafhankelijk Keurmerkinstituut te Zoetermeer.
Lees meer...

Fijne jaarwisseling

In verband met de viering van Oudejaarsavond is ons kantoor vanmiddag vanaf 16:00 uur gesloten. Wij wensen u allen een fijne en veilige jaarwisseling toe.
Lees meer...