Bedrijfsinformatie

Geautomatiseerde informatie

EDR beheert en onderhoudt een databank met positieve en negatieve betalingservaringen op consumenten en bedrijven. Op basis van alle gegevens in de EDR databank en koppelingen met diverse openbare bronnen is EDR in staat scoringsmodellen te vervaardigen waarmee geautomatiseerde credit checks kunnen worden geleverd op consumenten en bedrijven. EDR kan tevens een groot aantal andere geautomatiseerde informatie-oplossingen leveren, die het zaken doen met afnemers efficiënter en minder risicovol maken.

Handmatige rapporten

Naast onze geautomatiseerde informatiediensten verzorgt EDR ook handmatig vervaardigde rapportages op consumenten en bedrijven. De EDR databank staat centraal in het onderzoek. Ervaren informatieanalisten vullen het onderzoek aan door middel van deskresearch. Een informatieanalist raadpleegt openbare bronnen, het internet, social media en neemt tevens interviews af. EDR levert zowel kredietrapportages, waarin onderzoek wordt gedaan naar de kredietwaardigheid (acceptatie), als verhaalsrapportages waarin wordt onderzocht in hoeverre een consument of bedrijf in staat is om een betalingsachterstand te voldoen. Handmatige rapporten hebben het voordeel, dat de informatie altijd zo actueel is als de dag waarop het onderzoek heeft plaatsgevonden. Naast het vervaardigen van handmatige rapporten op consumenten en bedrijven in Nederland kan EDR dit ook op consumenten en bedrijven in het buitenland (wereldwijd). EDR werkt hier samen met een internationaal opererend netwerk van informatiekantoren. Dergelijke onderzoeken worden altijd op offertebasis geleverd.

Voor meer informatie over onze handmatige rapporten verzoeken wij u om contact op te nemen met onze afdeling Sales op 070-452 5340.

Voorbeeld

Verwijzen naar pdf, of van pdf een online pagina maken  “Naam document.pdf”

Portal

Button met link naar de portal maken. De link van de portal is  ”directe link naar de portal plaatsen”